AKTUELNO

Nije mu lako!

Sloba Radanović sinoć je zapevao na jednom prestoničkom splavu, koji umalo nije potonuo zbog ljudi koji su svaki čas pristizali. Mikrofona se latio sat vremena posle ponoći, a završio u ranim jutarnjim satima.

PROČITAJTE JOŠ: AKO JE VIDIM SREĆNU... Sloba Radanović otvorio dušu! POSLE SVEGA progovorio o Luni Đogani: Ovakve reči nije očekivala NI U NAJLUĐEM SNU

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Čim je izašao na binu krenuli su aplauzi i bacanje u trans, dok su devojke opkolile binu i vrištale njegovo ime. Iako mu je očigledno bilo drago što ga devojke vole, on nije dozvolio da ga to poljulja već je profesionalno radio sa svojim bendom. Međutim, kada je zapevao pesmu "Nedostaješ", koju u originalu izvodi Šako Polumenta, on je totalno promenio svoje raspoloženje i izraz lica.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Emocije su ga dotukle, a to dokazuje i trljanje očiju tokom refrena. Suze nije uspeo da sakrije.

Ostaje pitanje da li je Radanović ispoljio emocije zbog svoje prošlosti koju su obeležile njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar i bivša devojka Luna Đogani, ili pak nedavni raskid sa devojkom koju je krio od očiju javnosti, a koju je navodno ostavio zbog ljubomore.

Autor: Pink.rs

#Sloba Radanović

'