AKTUELNO

Živi u strahu.

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković u novom izdanju emisije ugostila je aktuelne i zanimljive gošće, pevačicu i pobednicu druge "Zadruge" Lunu Đogani, pevačicu Ildu Šaulić, voditeljku Dušicu Jakovljević, kreatorku Vericu Rakočević, glumicu Srnu Lango i trenera za lični razvoj i pisaca Jovanu Heismayr.

Foto: TvPink Printscreen

U toku emisije Sanja je svojim gošćama postavila pitanje koja od njih strahuje od odbacivanja u muško - ženskim odnosima, gde se odmah javila Luna i prokomentarisala da je ona imala takvu situaciju u njenom ljubavnom životu.

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOV OTAC NIJE ŽELEO NI DA ČUJE DA EMINA POSTANE PEVAČICA! Evo kako danas izgleda i čime se bavi njen prvi muž zbog kog je sa 17 godina pobegla od kuće! (FOTO)

Evo ja prva. Pa mislim da u prilog tome govori i moje iskustvo iz prošlosti. Definitivno imam neki strah, da kada mi je najlepše sa muškarcem, imam osećaj da će da se okrene i ode. Mislim, to mi se ranije dešavalo, ali to nije sada neki preveliki strah, ali uvek mi je u podsvesti i u malom mozgu, nemoj samo da kada nam je najlepše da odeš, to uvek tako pomislim u sebi - rekla je Luna u ''Magazinu In''.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Luna Đogani

#Magazin In

#Sanja Marinković

'