AKTUELNO

Oni su ove nedelje nominovani.

U Beloj kući ove noći održane su nominacije, a zadrugari su svojim glasovima odlučili da ove nedelje nominuju Ivu Grgurić. Na samom kraju Lepi Mića, kao vođa, rekao je zbog čega je Stefana Karića i Ivu stavio za potrčke ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njih stavio za potrčke jer sam smatrao da će se nešto dešavati. Mislim da je nešto krenulo. Njihovi kreveti su jutros bili jako blizu jedno drugom, tako da se tu nešto dešavalo. Mislim da bi ta priča bila vrlo interesantna. Karić je ostao u istom društvu sa kojim je startovao, dok je kod Ive došlo do promene. Ona je ostala sa malo ljudi u komunikaciji, sa kojim je ranije bila dobra. Ivu ću poslati u izolaciju, da zna da sam ljut - rekao je Lepi Mića.

Svoje izlaganje imali su Iva i Stefan i dok se Karić zahvalio ukućanima što ga nisu nominovali, Iva je počela da plače i da se izvinjava ukućanima jer smatra da se loše predstavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću malo emotivno... Hoću samo da se zahvalim svima koji su imali lepe reči za mene. Ovaj dečko se nikome od vas nije zamerio, dok ja jesam. Žao mi je što sam se predstavila u pogrešnom svetlu. Mićo, oprosti. Žao mi je! Bio si uz mene. Žao mi je što nismo u komunikaciji. Ivana, ja se nadam da sam pogrešila. Nemam primedbu. Ja sam naivna. Marija, mi smo juče pričali, jako mi je lepo da pričam sa vama. To u krevetu je bilo pogrešno. Ja namerno nisam htela da imam ništa sa njim, ali sam htela da razbijem predrasude - govorila je Iva kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon reklama, voditelj Ognjen Amidžić saopštio je ukućanima da je publika, putem SMS glasova, odlučila da Ivi u izolaciji do izbacivanja društvo praviti Monja Milenković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'