AKTUELNO

Na proslavu je došla sa unukom.

Na proslavi 25 godina uspešnog poslovanja i postojanja televizije Pink koja je održana u četvrtak veče pojavio se veliki broj poznatih ličnosti iz sveta politike, kulture, sporta i estrade. Jedna od onih koja je obradovala mnoge jeste istaknuta estradna umetnica Nada Obrić, koja je nedavno po treći put operisala kancer.

Nada je neko ko sa televizijom Pink sarađuje već dugo godina, a na samom početku je morala da kaže svoje želje koje ima za ovu medijsku kuću.

Imam sjajnu saradnju sa televizijom Pink od samog njenog početka i sigurna sam da će Pink da me nadživi dugo, dugo godina, a meni će sve što smo prošli ostati u najlepšem sećanju - rekla je Nada.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Ona nije želela da se osvrće na ono kroz šta je prošla, ali je priznala da se sada oseća dobro.

Ja se osećam lepo jer ne dam drugim mislima da me opsedaju, verujem u sebe i znam da će da bude sve najbolje - kaže pevačica.

Nada je bila učesnica prve sezone "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Ona je priznala da je oduševljena time kako velelepni grad sada izgleda, ali da smatra da učesnici ne znaju da iskoriste šansu koju im je televizija Pink dala.

Moram da kažem da je "Zadruga" nešto nestvarno i vidim da je iz godine u godinu sve bolje, i grad koji je sve lepši i lepši, vidim da imaju sportsku halu, pozorište, imaju sve što požele na svetu i sve što treba jednom čoveku. Sad je sve samo na učesnicima, da oni iskoriste ono što imaju na najbolji mogući način i da se posluže time. Teško je da će oni odgovoriti zadatku kakav je prostor u kome jesu i reklama koju imaju i sve što uz to ide. Mnogi misle da je svađa samo ono što je bitno, a toliko imaju neke mogućnosti i mislim da treba da se potrude malo više - zaključila je Nada.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceo intervju sa pevačicom pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu portala Pink.rs

Autor: D. C./N. V.

#Nada Obrić

#Televizija Pink

'