AKTUELNO

Svi su se naježili od glave do pete!

Prethodne večeri u srpskoj prestonici održana je žurka za pamćenje! Naime, televizija Pink je proslavila 25 godina uspešnog poslovanja, a tim povodom održana je velika proslava u prelepom kompleksu restorana Topčiderac. Oko 3.000 ljudi iz sveta politike, kulture, sporta i estrade došlo je da zajedno sa nama proslavi ovaj veliki uspeh, a priređen je i bogati muzički program.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Na samom početku goste je zabavljao novosadski "Big bend", da bi, nakon što je održao govor i pozdravio sve prisutne, vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović napravio žurku za pamćenje.

PROČITAJTE JOŠ: NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU! Televizija Pink proslavila 25 godina postojanja, na stotine zvanica uživalo na glamuroznom partiju! (VIDEO)

Nakon što je DJ Žex zagrejao sve goste, na scenu su stupili Kiki Lesendrić i Piloti, koji su probudili u svima emocije. Naime, on je otpevao pesmu "Zaboravljeni" koju je posvetio specijalnim gostima - deci iz domova za nezbrinutu decu. Oni nisu mogli da zadrže suze, a sve vreme su stajali ispred bine i pevali sa njim.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Foto: e-stock agency

Pošto je Kiki završio, na scenu su izašli Tapovci koju su nastavili lud provod, a za njima "Riblja čorba" koja je zatvorila glamuroznu žurku!

Autor: Pink.rs

#Piloti

'