AKTUELNO

Đoganijeva zablistala u provokativnoj haljini.

Večeras je u jednom prestoničkom restoranu organizovana glamurozna žurka povodom 25 godina postojanja televizije Pink, a proslavi je prisustvovala kompletna domaća estrada. Među okupljenima našli su se i Luna Đogani i Marko Miljković, koji su došli ruku pod ruku, nasmejani i srećni.

Luna je zablistala u zlatnoj haljini, koja je istakla njene nove grudi, na kojima je nedavno izvršila intervenciju i drastično ih povećala, dok je Marko ostao veran svom stilu, te se pojavio u crnoj odevnoj kombinaciji. Njih dvoje su za početak poželeli srećan 25. rođendan televiziji Pink i otkrili po čemu pamte početke ružičastog programa.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Ja bih televiziji Pink poželeo toliko uspeha koliko su imali i za ovih 25 godina. Želim im sve najbolje generalno - rekao je Marko.
Mislim da je ova 2019. godina moja godina, a mislim da je i njegova, pogotovo što smo sad skoro saznali da je ovo godina svinja, a Marko je svinja u kineskom horoskopu, tako da je ovo definitivno njegova godina. Ja sam pacov - navela je Luna i dodala da je ona odrasla uz našu televiziju:

Foto: e-stock agency

Sećam se tačno kad sam bila mala, one pufnice roze koje su bile. Ja sam odrasla uz Pink, sve serije sam odgledala - rekla je Luna.

Na žurku je došao i Lunin bivši dečko Sloba Radanović, kao i još neki bivši zadrugari sa kojima Đoganijeva i Miljković nisu u dobrim odnosima, a oni su otkrili da li će se pozdraviti sa njima.

Mnogi nas ne zanimaju, što se mene tiče - rekao je Marko.
Super i? Šta da radimo mi s tim. Nema potrebe da im se javimo, mi ćemo biti sa ljudima sa kojima se družimo, na primer sa Anom i Davidom. Mi smo se večeras zajedno spremali za ovu žurku - navela je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Kako je Lunin otac Gagi Đogani ove sezone regularni učesnik "Zadruge 3", mlada pevačica i Marko su otkrili šta misle o njegovom učešću u ovom rijalitiju.

Gagi je savršen, nije mogao bolji da bude, da ga ne ureknem, samo takav da ostane. Za sada se bolje pokazao od mene - rekla je Luna.
Gagi je odličan, za sada - zaključio je Marko.

Kompletan razgovor sa Markom i Lunom možete pogledati u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'