AKTUELNO

Nije sigurna kako će se njihov odnos odvijati.

Život pevačice Nadežde Biljić se u potpunosti  promenio otkad je saznala da je ostala trudna, budući da je javnosti poznato kroz šta je prošla kada je od oca svog deteta, Tomislava Panića doživela fizičko nasilje.

Iako nije bilo nikakavih naznaka niti planova za zajednički život, i sama pevačica bila je presrećna kada je saznala da će kroz nekoliko meseci postati majka. Kako je sa tom vešću odlučila da  zaboravi sve loše što joj se dogodilo, ona je sada skoncentrisana isključivo na sebe, svoje zdravlje i bebin razvoj, pa je ispričala i kako se trenutno oseća.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

Osećam se baš kao u drugom stanju, malo sam tužna, pa nervozna i besna da bih nekog ubila, a onda srećna. Menja mi se raspoloženje, ali sve u svemu presrećna sam zbog trudnoće. Ušla sam u šestu nedelju. Najveći šok mi je bio kada sam na ultrazvuku videla moju tačkicu (bebu, prim.aut.). Taj osećaj kada sam prvi put čula njene otkucaje srca je prosto neopisiv i neprocenjiv. Zaista sam srećna, kao i moja porodica, tata po ceo dan ide za mnom i pazi da li sam obuvena i obučena kako treba. Uvek sam govorila da želim prvo da rodim devojčicu, baš zbog toga sada nekako mislim da nosim dečaka. Nije mi bitno, samo neka se dete rodi živo i zdravo, a ja jedva čekam da ga uzmem u naručje - rekla je Nadežda.

Nakon što je javnosti priznala da je pre nekoliko meseci navodno bila pretučena od strane Panića, Nadežda je posle mesec dana zabrane prilaska njoj, pristala da se čuje sa njim. On je na njenu radost prihvatio dete, ali se još uvek ne zna kako će se njihov odnos odvijati.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Tomom sam se juče čula i popričala o svemu. On prihvata dete i sam mu se raduje. Oboje smo temperamentni i burno reagujemo, ali planiramo da se vidimo i da pronađemo zajednički jezik posle svega, ipak ćemo imati dete. Ne znam još uvek da li ćemo se pomiriti i šta će dalje da bude, za sad kontakt imamo samo telefonom. Dete ćemo gajiti zajedno, a tek kada oči u oči popričam sa njim, znaću tačno kako i šta.

Biljićeva je odustala i od tužbe, budući da je sada spremna da zakopa ratne sekire i pruži još jednu šansu njihovoj ljubavi, ali nije sigurna da će njena trudnoća sa njim uticati na to da ga i država oslobodi kazne.

Foto: Pink.rs/Ognjen B., Pink.rs, Burst

Sada planiram da idem kod tužioca pa da objasnim da sam trudna, pa neću valjda u zatvor da strpam oca moga deteta? Odustala sam od tužbe, samo ne znam da li će država da ga tereti.

Pevačica je zahvaljujući blagoslovenom stanju u kom se nalazi morala da prekine terapiju, ali to joj nimalo nije teško palo, a zadovoljstvo je pronašla i u hrani.

Od kad sam saznala da sam trudna, prekinula sam terapiju koju pijem, lekove za smirenje i antidepresive. To me je brinulo, ali znam da tako mora. Sada pijem hormone i folnu kiselinu, trudim se da se ne izlažem stresu, mada ja sam takvog temperamenta i lako planem. Što se drugih promena tiče, i nema ih, još uvek se nisam ugojila, mada jedva čekam da mi poraste stomak i da osetim pomeranje bebe i udarce. Valjda mi je sada i vreme da postanem majka, sve je došlo baš kada mi je trebalo. Beba nije probirljiva, mada bih picu jela po ceo dan - ispričala je Nadežda, pa sa ponosom naglasila da već sada primećuje Tomine gene.

Foto: TV Pink Printscreen

I tada sam zbog snimanja i skenera proverila da li sam u drugom stanju kako ne bih ugrozila plod, ali je rezultat bio negativan. Valjda zbog toga što je u pitanju rana trudnoća. Otišla sam i odradila sve što su mi doktori rekli i hvala Bogu pa to nije ugrozilo plod. “Tačkica” je uporna i ne odustaje, vidi se da je Tomino dete - kaže pevačica

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'