AKTUELNO

Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju, pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio lepe vesti.

Porodica Đoković ove godine postaće bogatija za još jednog člana. Naime, jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković postaće tata drugi put. Njegova supruga Jelena je u drugom mesecu trudnoće i u avgustu bi trebalo da se porodi. Poznati bračni par neizmerno se raduje zbog radosnih vesti i s nestrpljenjem iščekuje bebu.

Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju, pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i da Novaku saopšti lepe vesti već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti. Njih dvoje su, bukvalno, vrištali od sreće jer im je oduvek bila velika želja da imaju dvoje dece - otkrio je izvor blizak paru.

Kada je saznao da će biti tata, Novak je bio van sebe od sreće. Vest je prvo podelio sa roditeljima i braćom i to dok su svi zajedno boravili na Kopaoniku. Želeo je da ocu Srđanu i mami Dijani lično saopšti da će po drugi put postati baka i deka.

Čim je saznao Novak je prvo želeo da pozove Srđana i Dijanu, ali se predomislio i odlučio je da im uživo otkrije sve. Kada im je rekao, svi su se toliko radovali da su već tokom boravka na Kopaoniku počeli da prave planove za dolazak drugog deteta. Novak ne želi da za sada otkriva drugima da je Jelena u blaženom stanju, pa je roditelje i braću zamolio da u najstrožoj tajnosti čuvaju ovu informaciju - priča izvor.

Inače, Novak i Jelena su malom Stefanu objasnili da će dobiti batu ili seku, a i on se tome neizmerno obradovao.

Stefan sa nestrpljenjem iščekuje trenutak da dobije batu ili seku i stalno postavlja zanimljiva pitanja o mami i bebi - ističe izvor.

Inače, o Jeleninoj trudnoći vodi računa tim lekara, a porođaj će biti obavljen u istoj bolnici u kojoj je Jelena rodila sina Stefana.

Autor: M. K.

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

#Teniser

'