AKTUELNO

Bila je deo Arkanovih 'Tigrova'.

Marijana Nalovski Mačkica bila je deo Arkanovih “Tigrova“ i njegova telohraniteljka, a u šokantnoj ispovesti otkrila je kako je biti "mačkica među tigrovima".

Majka ju je ostavila po rođenju u Tašmajdanskom parku, odrasla je u Domu za nezbrinutu decu “Moša Pijade“. Tamo je preživela silovanje. Kaže da je volela dva puta i oba puta – žene. Jednom se udavala, ali za muškarca. Ona je svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da joj je naveći ožiljak ostavio rat.

Bog je namestio da dođem do Željka Ražnatovića Arkana. Kasnije se ispostavilo da ništa nije slučajno, jer je on bio prijatelj moje biološke porodice. I sam se iznenadio kad je to saznao. Počelo je veliko prijateljstvo i imala sam njegovu podršku - priseća se Marijana i dodaje da je među "Tigrovima" vladala velika disciplina.
Što se tiče seksa, ja ga tamo nisam imala. Bila sam i ostala njegova sestra - kaže Marijana i ističe da je Arkan znao da voli žene:
Sve to je prihvatio normalno i dobro smo se zezali. Jednom sam otela vojnika i auto samo da bih otišla da vidim ženu koju sam tad volela. S druge strane, u jedinici je bilo i muškaraca gejeva. Imali su veliki problem i strah, ali je bilo važnije da se dobro odradi akcija, da imamo što manje žrtava i da spasemo što više naroda. Znam par iz rata koji je kasnije bio godinama u vezi - otkrila je ona.

Nikada nije imala problem sa svojom seksualnošću, a nije dozvoljavala ni da okolina utiče na nju:

Tako vaspitavaju svoju decu od malih nogu. Kažu im: “Vidiš one čike? Imaju nešto što je bljak!“. Za mene je sve to lepo. I lezbijke i gejevi. U pitanju su bića. Nebitno kog su pola. Meni je bitna ljubav. Izvinite, ako dobijem ljubav od žene, ja ću se predati i uživati koliko god to da traje - zaključila je ona.

Autor: Pink.rs

#Arkan Ražnatović

'