AKTUELNO

Ona je rešila da osigura zadnjicu, i to na vrtoglavu cifru.

Atraktivna učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija ''Farma'' Tamara Đurić poslednjih mesec dana provodi u bolnici prikovana za krevet. Naime, njoj je pozlilo u teretani nakon čega je hitno prevezena na jednu privatnu kliniku u Beogradu, a za to vreme je imala dve teške operacije. Njeno zdravstveno stanje bilo je kritično, međutim sada se oporavlja, a u bolnici bi trebalo da ostane još mesec dana.

Foto: Privatna arhiva

U bolnici je svakodnevno posećuje bivši partner Dejan Palić Makarona koji joj pruža veliku podršku u ovom teškom periodu za nju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako saznajemo, Tamara je posle teške borbe za život kroz koju je prošla, zbog određenih komplikacija morala ponovo da koriguje zadnjicu, a rešila je i da je osigura na vrtoglavu cifru od oko 250.000 evra.

Tamari su posle operacija zbog određenih komplikacija morali ponovo da urade zadnjicu. Međutim, ona je ovog puta odlučila da je osigura, i to na vrtoglavu cifru od 250.000 evra. Uprkos komplikacijama koje je izazvala prethodna estetska korekcija, Tamara ipak nije tužila kliniku na kojoj je silikonskim implantima prvi put uvećala guzu - kaže izvor blizak novopečenoj pevačici za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo Đurićevu koja nam je ovo i potvrdila.

Nikada nikoga nisam tužila, niti bih to uradila, ali bolje sprečiti nego lečiti - rekla je Tamara za Pink.rs.

Da je osiguravanje nekog dela tela postao trend dokazuju i noge Tejlor Svift, koje koštaju 40 miliona dolara, zadnjica Dženifer Lopez od 27 miliona dolara, ljubavni tepih Tom Džonsa od 3,5 miliona dolara - i rekord su napravile noge Maraja Keri koje koštaju milijardu dolara.

Autor: M. K.

#Dejan Palić Makarona

#Farma

#Tamara Đurić

'