AKTUELNO

Ne prija mu njeno ponašanje.

Nakon svađe Mine Vrbaški i Nikole Orozovića, ovaj zadrugar se požalio Dalili i Dejanu Dragojeviću da mu ne prija način na koji se Mina svađa sa zadrugarima zbog pretnji kojima se koristi.

Njih dvoje su pokušali da ubede Nikolu da je preozbiljno sve shvatio i da treba da da Mini šansu, a ono što Orozović ne zna jeste da se Vrbaški sve vreme poigrava sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ježe ljubomorne i posesivne devojke. Ja se plašim ljubomore i posesivnosti. Ja vidim da je ona ljubomorna posle samo tri četiri dana. Da smo mi u spolašnjem svetu, to bi bilo okej, ali ovde neću da rizikujem - pričao je Orozović.
Ti misliš da ja nisam ljubomorna? Kada stekneš poverenje u nekoga, ti možeš da ga ostaviš u društvu 100 golih žena. A šta ako ona tebe testira sve ovo vreme? Tebi je ubacio neko ružno mišljenje o Mini - pričala mu je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam poverenja da je ona sada kul. Neka ona mene testira. Ja sam onda totalno kul da padnem na testu. Ja nju ne želim da izgubim kao prijatelja - nastavljao je Nikola.

Kako će se odvijati odnos ovo dvoje zadrugara tokom narednih dana i da li će Nikola poslušati Dalilin i Dejanov savet, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Nikola Orozović

'