AKTUELNO

Šuška se da je glumcu supruga "vratila milo za drago".

Prema glasinama, 23 godine dug brak Marije Savić-Srećković i Aleksandra Srećkovića Kubure, tokom kojeg su dobili dvoje dece, navodno bi mogao biti okončan.

Foto: Promo.

Pažnju su privukle Marijine fotografije koja je u društvu starijeg gospodina bila veoma prisna, baš kao što je njen suprug nekoliko godina ranije imao aferu sa mlađom koleginicom. Tada je poznati par uspeo da se dogovori i predbrodi nesuglasice, što ovaj put, kako se priča, nije slučaj.

Kako se priča, Marija je posetila advokata i rade na tome da zvanično okončaju brak, a kako je na to reagovao glumac za sada nije poznato. Takođe, šuška se da Marija nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan. Rasplet drame neće biti tako jednostavan jer navodno Aleksandar takođe ne želi da preda zajedničku nekretninu, te se ne zna kako će se sve završiti.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što bračni par još uvek, silom prilika, živi pod istim krovom, Marija je navodno veoma zaljubljena u čoveka s kojim se viđa, a svoja osećanja više ne krije ni od svojih prijateljica - naprotiv, samo želi da stavi tačku na brak s Kuburom, kako bi nesmetano uplovila u novu životnu fazu.

Inače, glumac i njegova supruga poslednjih meseci kriju da u njihovom braku nešto ne štima - evo kako je Kubura govorio o svom braku pre samo nekoliko meseci.

- Sve prepreke u braku prevazilazimo razgovorom, razumevanjem i kompromisom. Održavanje braka nije ni lako ni teško ukoliko postoji obostrana želja za zajedničkim životom - pričao je Kubura.

Pink.rs

#Aleksandar Srećković Kubura

'