AKTUELNO

Uspeh naše zvezdice došao je na poseban dan za našu televiziju!

Pinkova zvezdica Darija Vračević, koju je publika upoznala u drugoj sezoni istoimenog takmičenja tokom 2015. i 2016. godine, a onda ponovo imala prilike da uživa u njenom talentu u "All Stars" sezoni, predstavljaće ove godine našu zemlju na prestižnom muzičkom takmičenju "Dečja pesma Evrovizije".

Foto: Promo.

Takmičenje će se održati u Poljskoj, u gradu Gljivice i to 24. novembra, a Darija ne skriva oduševljenje što će upravo ona biti naš predstavnik svojom pesmom "Podigni glas".

- Jako sam srećna i uzbuđena! Kada su nam javili da sam ja odabrana da predstavljam Srbiju na dečijoj pesmi Evrovizije, počela sam da plačem od sreće. Pevala sam uživo pred komisijom sastavljenom od najeminentnijih stručnjaka u muzici, a ovo je bio jedan dug put - od trenutka kad smo odlučili da pravimo pesmu za Evroviziju do donošenja odluke ko će biti predstavnik. Dala sam sve od sebe i uspeli smo. To je bio moj san već dve godine, kad sam prvi put konkurisala i ušla u top 3, i drago mi je da sam sada uspela, što je baš sada došao taj trenutak jer sam mnogo sazrela i pevački napredovala u međuvremenu. Prošle godine nisam želela da konkurišem zbog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" jer sam želela tome da se posvetim i da sebe tu predstavim što bolje i kvalitetnije. U saradnji sa Leontinom Vukomanović i Aleksandrom Milutinović, dva fantastična tekstopisca i kompozitora, napravili smo pesmu baš po mojoj želji i baš za mene. Jedva čekam da svi čujete pesmu, a za mene sada kreće jedno divno i uzbudljivo putovanje. Veliko iskustvo je predamnom i mnogo sam srećna zbog toga - rekla nam je Darija.

Foto: Promo.

Vest da je Darija naš predstavnik na dečijoj "Evroviziji" obradovala je sve, a još veća je radost jer danas TV Pink proslavlja 25. godina svog postojanja, a ovo je samo još jedan pokazatelj da se talenti koji su nikli na našoj televiziji prepoznaju svuda u svetu.

Autor: N. Vujčić

#Darija Vračević

#Evrovizija

#Pinkove zvezdice

'