AKTUELNO

Ko bi rekao!

Pevačica Aleksandra Prijović pre nešto više od šest meseci ostvarila se u ulozi majke, a  nakon toga se vratila na muzičku scenu novim hitovima. Nedavno je Aleksandra u pratnji svog kuma i kolege Aca Pejovića bila prisutna na jednom gradskom dešavanju kada je razgovarala sa ekipom emisije "Premijera".

PROČITAJTE: VODITELJ ZADRUGE SNIMIO PRVENAC! Milan Milošević zapevao u duetu sa ovom pevačicom, pa poručio: NEKA PATI KOME SMETA! (FOTO)

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Tom prilikom pevačica je priznala da svoje slobodno vreme najviše provodi sa suprugom Filipom, sa kojim tada voli da gleda filmove. Aleksandra priznaje i da u tim momentima zna da dođe do nesuglasica između njih, što kvari njihovu bračnu idilu.

PROČITAJTE: ŠOK! Marina Abramović svom advokatu dala instrukcije za njenu sahranu: IMAĆE TRI GROBNA MESTA, evo i gde! JEDNU STVAR NIKO NEĆE ZNATI!

Foto: Instagram

To su uglavnom stvarno neke sitnice, na primer: "Koji ćemo film da gledamo?", ne možemo da se odlučimo. Mi se inače ne svađamo, pričala sam o tome sto puta, i jako se dobro slažemo - govorila je Aleksandra u Premijeri.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Prijović

'