AKTUELNO

Toplički kraj samo o njima bruji!

Oženjeni pevač Mitar Mirić, kako prenose domaći mediji, više od dve godine je u vezi sa pevačicom Draganom Janićijević koja je poznata pod pseudonimom Lepa Gaga. Mitar zbog Gage redovno odlazi u njeno rodno selo koje se nalazi pored Prokuplja.

Foto: E-stock, Pink.rs

Inače, Dragana je od Mitra mlađa punih 30 godina, što dodatno izaziva komentare javnosti.

Mirić je već decenijama u braku sa Suzanom Mirić, a njih dvoje imaju i ćerku. Kako navode izvori, Mitar u poslednje vreme svoju 30 godina mlađu ljubavnicu i ne krije od očiju javnosti. Oni su glavna tema u Topličkom okrugu, a Gaga čak objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Foto: Dragan Kadić

Mitar je veliki zavodnik. To se zna, a ni on to ne krije. Zbog toga što je slab na ženski rod, oduvek je imao probleme sa suprugom. Opstali su u braku, ali on nije promenio svoj način života. Upoznao je Draganu, koja mu se odmah približila i stavila mu do znanja da joj njegovo društvo imponuje. Ta mala mu se svidela na prvi pogled, pa su razmenili kontakte. Počeli su nešto kasnije da se viđaju, najpre tajno, a onda i da izlaze po javnim mestima. Vodio ju je na svoje nastupe, a s obzirom na to da je i ona pevačica, mnogo joj pomaže oko posla - priča izvor.

Foto: Printscreen Facebook/Lepa Gaga

PROČITAJTE: BITNO JE DA SMO TO REŠILI! Aca Lukas za Pink.rs otvorio dušu posle razvoda! Otkrio sve detalje, pa priznao da li će sa novom devojkom imati dece! (VIDEO)

Mitru to prija. U njenom selu kraj Prokuplja samo se o tome priča. Drže se za ruke, ljube se kao da su sami na svetu. Ljudi koji ih viđaju tako zaljubljene ispiraju usta sa njima. Međutim, njih to ne zanima, njoj je važno da Mitar ne švrlja sa strane, a njemu da pored sebe ima mladu devojku. Ne znam da li je njegova žena upućena u njihovu vezu, ali znam da Dragana njihove slike kači po društvenim mrežama. Pored toga, ona je i majka. Ima sina, i Mitar ga veoma voli, kao i dete njega - dodaje izvor.

Foto: Printscreen Facebook/Lepa Gaga

Pink.rs

#Mitar Mirić

'