AKTUELNO

Karić ne želi da povredi Pešićevu.

Nakon što se završila emisija "Pitanja novinara" Iva Grgurić i Stefan Karić su poveli ozbiljan razgovor o svom odnosu. Naime, Iva je priznala da joj je zasmetalo kada je Stefan rekao da kada bi morao da bude sa nekom devojkom u rijalitiju da bi to bila Jelena Pešić, jer je sa njom bio ranije.

Iva je želela da zna na čemu je sa Stefanom, pa ga je upitala u kakvom je on odnosu sa Pešićevom i da li bi bio ponovo sa njom.

Kad sam ulazila ja sam se raspitala ko ulazi i u profilu sam rekla da si mi ti interesantan. Ti si u početku non-stop bio sa Jelenom. Tebe su podigli i pitali sa kim bi bio i ti si izabrao Jelenu i tada sam ja shvatila da bi ti bio sa njom, a sa mnom bi koketirao - priznala je Grgurićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo u okej odnosu. Da smo nešto hteli, mi bismo nastavili. Da ja osećam nešto prema njoj, ja bih bio sa njom. Ona je meni ovde najdraža - rekao je Karić.
Ja ne želim da bude kako se ja vama mešam. Opcija A je da kažeš šta osećaš prema njoj, opcija B je da sa njom završavaš i počneš nešto novo. Ja bih započela vezu sa tobom ako se ti izjasniš. Ta cura ima nadu - dodala je Iva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti misliš da je meni lako. Ona je meni draga devojka, mi smo završili odavno. Glupo mi je da se ona upliće, da bude da ću ja nju da povredim. Ja sam video da njoj nije svejedno - priznao joj je Stefan.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Stefan istakao da je primetio varnice između nje i Vladimira Tomovića, ona je to demantovala i otkrila mu da joj je on od starta simpatičan.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'