AKTUELNO

Vrbaški je otkrila da li između nje i Nikole Orozovića postoje emocije.

Nedelja veče je u rijaliti programu "Zadruga 3" rezervisana je za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Mina Vrbaški je pre nekoliko dana priznala Vladimiru Tomoviću da je u "Zadruzi 2" bila zaljubljena u njega, ali da ju je Stanija Dobrojević preduhitrila i ona se povukla, a večeras je uredniku portala Pink.rs Darku Tanasijeviću otkrila sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si stvarno bila zaljubljena u Tomovića? Zašto si to prećutala - upitao je Darko Tanasijević Minu.
Da, to je tačno. To je jedino znao Lepi Mića. Ja sam u jednom trenutku pobegla od Tomovoća. Krenula sam neke emocije da gajim prema njemu, pokušala sam da mu stavim do znanja da je on moj dobar prijatelj, zato sam se i sklonila od njega. Nekoliko puta sam i zaplakala u njegovom pristustvu. Ja sam videla da je ona nosila to "kinesko d*pe" na plitke pantalone, ali ona super izgleda, ja nemam ništa protiv nje. Očekujem njen dolazak ovde i biću malo gora prema njoj nego ranije - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da Mina i Nikola Orozović veoma bliski, urednika portala Pink.rs je zanimalo u kakvim odnosima su njih dvoje i da li je moguća veza.

Ja Nikolu gledam kao pametnog dečka i drago mi je što ga imam kao prijatelja. On mi odgovara kao osoba. Ovde neće ništa krenuti ni sa bilo kojim zadrugarom. Napolju postoji neko ko me voli i ne želim tu osobu da povredim. Ušla sam slobodna i ostaću slobodna - rekla je Mina.
Ja sam imao veoma loše mišljenje o Mini, ali neverovatno je koliko je ova devojka kul. Mina se samopovređivala u prvoj "Zadruzi". Meni stvarno ne bi bilo prijatno da to gledam svojim očima i da se ona povređuje zbog mene.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'