AKTUELNO

Indira je danas napunila 46. godina.

Pevačica Indira Levak danas slavi rođendan, a ona je napunila 46. godina. Inače, Indira Levak je godinama bila pevačica grupe "Colonia", nakon čega je uspešno nastavila solo karijeru.

Foto: Jure Perišić

PROČITAJTE JOŠ: PORODILA SE SLAVNA GLUMICA: Porođaj sakrila od svih, a za to postoji OGROMAN RAZLOG! (FOTO)

Povodom rođendana Indira je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj u ruci drži balone, a mnogi su bili oduševljeni kada su videli njenu savršenu figuru i noge. Šta je tajna uspeha, pevačica je odlučila da otkrije u opisu ove fotografije, a zatim se i zahvalila na rođendanskim čestitkama.

Ne brojim godine već osmehe i srećne dane. Slavim život i svake godine se osećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, srećnije i zadovoljnije! Za rođendan sam poželela novu frizuru i on mi je čarobnim štapićem ostvario želju! Zar to nije genijalno! Ovaj put na moj roćkas ja ću iznenaditi Mireka! Stiže mu kući zanosna plavuša s vetrom u kosi! Hvala dragi moji na divnim čestitkama! - napisala je Indira.

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE JOŠ: DANAS JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PEVAČICA NA BALKANU, a evo kako je Ceca Ražnatović izgledala kao beba! Ovu fotku je malo ko video do sada! (FOTO)

Pink.rs

#Indira Levak

'