AKTUELNO

Ponosni otac!

U autorskoj emisiji Lava Grigorija Pajkića "Kontravizija", ove nedelje gostovao je pevač Baja Mali Knindža. Tokom emisije Lav je upitao Baju čime se bavi u poslednje vreme, a pevač je istakao da najviše vremena provodi sa svojim najmlađim naslednicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Baja je istakao da je otac šestoro dece, kao i da žali što više vremena nije provodio sa naslednicima koje je prvo dobio, zbog čega sada svaki slobodan trenutak koristi kako bi bio sa najmlađim sinovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutno se bavim Gavrilom i Danilom, sa najmlađim sinovima koje vodim u vrtić. To mi daje posebnu snagu i energiju. Ove starije sam ispustio, oni su veliki. Sa njima nisam provodio puno vremena. Sa najmlađim sinovima provodim većinu vremena. Jedan ima godinu dana, drugi dve godine. Nenad mi ide u prvi srednje, Anđela sada puni 18 godina i moram da pravim punoletstvo, Ljiljana u Americi igra tenis i Smiljana, ona je najstarija, i radi u vrtiću u Zemunu - govorio je Baja u Kontraviziji.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SIGURAN SAM DA JE DETE MOJE: Toma Panić progovorio o POMIRENJU sa Nadeždom, pa otkrio o čemu je razgovarao sa njenom majkom! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kontravizija

'