AKTUELNO

Ona je prava lavica.

Naša prelepa voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink "Novo jutro" Dea Đurđević u februaru je doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu, u kojoj je najviše nastradala ruka. Međutim, Dea nije odustala već je prebrodila sve prepreke i postala simbol borbe i snage.

Danas je lepa voditeljka pokazala ekipi emisije "Premijera - Vikend specijal" kako izgleda jedan njen trening, sa kakvim poteškoćama se susreće i zašto je sve češće zovu "žena lavica".

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ja od početka išla u teretanu, ja sam išla samo na terapiju, onda je prošlo određeno vreme, pa sam otišla na more, a kad smo se vratili sa odmora krenuli smo sa treninzima - rekla je Đurđevićeva premijernoj ekipi.

Dea je otkrila da redovno komunicira putem Instagrama sa onima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Razmenjujemo iskustva, oni meni kažu kako su prošli kroz težak period, onda ja njima objasnim kako je bilo meni, pa onda mi traže dobrog doktora ja ih uputim, oni mi kažu kako će biti za šest meseci. Na kraju se sve nesreće svedu na isto - navela je voditeljka, a onda istakla kako ne podnosi da je neko sažaljeva jer shvata kroz šta je prošla i kakav je životni pakao podnela čvrsto na nogama:

Foto: TvPink Printscreen

Svako ko je plakao nije mogao da dođe kod mene u posetu. Nisu mi bili potrebni ljudi koji će da me sažaljevaju. Meni ne treba sažaljenje, ja sam heroj koji je pobedio udarac od autobusa od 10 tona i preživela, i sad će neko da mi kaže: "Jadna". Ja nisam jadna, ja sam ozbiljna faca, ja sam mega car - rekla je naša lepa Dea kroz osmeh.

Nedavno je u Beogradu otvoren inkluzivni objekat, tačnije kafić u kom svi dobijaju priliku da budu jednaki, a Dea je veoma rado posetila ovaj kafić.

Foto: TvPink Printscreen

Razgovarali smo, razmenjivali iskustva. Ja sam na neki način invalid, kao i oni, samo što su oni u većoj ili manjoj meri od mene - navela je naša hrabra voditeljka.

R. L.

#Dea Đurđević

'