AKTUELNO

Još uvek traži gospodina pravog.

Pevačica Nina Badrić se na "Hello" žurki pojavila u beloj haljini sa svetlucavim pojasem. Kako su svi primetili, ali i ona je sama priznala, njena kreacija sluti na venčanje. Nina je otkrila da veruje u pravu ljubav i da priželjukuje da ponovo stane na ludi kamen.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

U ljubav verujem, ali ne više u nezrelu ljubav. Ne više u ljubav koja se temelji na nečemu što nije čvrsto. Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - kaže pevačica.

Iako su se sve njene koleginice udale u našoj prestonici i započele novi život, Nina je priznala da ne zna kuda će je put odvesti i gde je njena sreća.

Sve su se udale u Beograd, ja nisam za sada. Videćemo ovaj drugi krug. Bog dragi zna gde me sreća čeka, uvek je to na neobičnim mestima, a ne gde mi sami, i mnogi očekuju - objašnjava pevačica i priznaje da bi volela da se ostvari u ulozi majke.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Koja žena to ne bi volela. To je pitanje koje je jasno kao dan. Međutim, sa godinama čovek nauči da prihvati svoj život, svoj put i svoju sudbinu. Svi smo mi različiti, imamo neke svoje različite zadake i nema smisla puno razbijati glavu i plakati za neči što nemaš. Život je čudo, možda se sve desi odjednom, pojma nemam, ja bih to volela kad bih ja to mogla sebi izračunati - rekla je pevačica.

Pročitajte još: Nakon što je Gagi otvorio dušu u Zadruzi i ispričao sve o BOLNOM RAZVODU, svi bruje da i dalje VOLI ANABELU: Sada se oglasila i ona! Evo šta je imala da kaže (FOTO)

Nina je jedan od retkih pevačica koja je uvek obučena sa ukusom i pristojno, te nismo imali prilike da vidimo oskudno odevenu u spotovima i na nastupima, a kako kaže za to nije kasno.

Sad ću ja, nikad nije kasno. Pogledajte Nedu Ukraden, žena izglada bolje nego ikad. Što mi godine budu više išle ja ću sve manje odeće da nosim (smeh) - kaže pevačica koja tek očekuje vrhunac u svojoj karijeri.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Pink.rs

#Nina Badrić

'