AKTUELNO

Spektakularnim solističkim koncertom Dejana Matića zvanično je otvoren ovogodišnji Rujanfest.

Popularni folk pevač Dejan Matić svojim velikim solističkim koncertom otvorio je ovogodišnji Rujanfest u Zagrebu, koji je i ovaj put okupio mnogobrojnu publiku, ali i najveće muzičke zvezde iz regiona. Matić je nastupio prve večeri festivala na "Extra stejdžu" koji je bio premali da primi sve one koji su došli da uživo čuju mnogobrojne hitove jednog od naših najpopularnijih folk izvođača.

Uprkos tome što su pojedinci predvođeni Zajednicom udruženja i članova HVIDR-e grada Zagreba prethodnih dana osuli drvlje i kamenje po organizatorima Rujanfesta, pokušali da spreče održavanje koncerata srpskih izvođača i Zagrepčane pozvali na bojkot istih, Dejan Matić dočekan je raširenih ruku u glavnom gradu Hrvatske, gde je održao spektakularan koncert o kojem bruje svi! Čim je kročio na scenu, prolomio se gromoglasan aplauz, a potom su se nizali Matićevi najveći hitovi, čiju je interpretaciju publika nagradila ovacijama.

Foto: / Printscreen Instagram

Ljubitelji kvalitetne muzike i dobrog provoda nisu se odazvali pozivu na bojkot, već su uglas, horski pevali pesme Dejana Matića za čijim koncertom je vladalo nezapamćeno interesovanje, a delić atmosfere pogledajte u nastavku:

D. T.

#Dejan Matić

'