AKTUELNO

Da li se slažete sa njim?

Magazin "HELLO!" održao je prethodne noći u jednom prestoničkom hotelu godišnji parti, kojim su obeležili 600. izdanje ovog časopisa i 75. godišnjicu brenda. Po tradiciji, magazin "HELLO!" okuplja vodeća imena iz sveta muzike, filma, sporta, ali i diplomatije i biznisa, a tako je bilo i ove godine.

Na crvenom tepihu prodefilovale su dame u zanosnim haljinama i gospoda u elegantnim odelima, a mi smo zamolili modnog stilistu Sašu Vidića da nam prokomentariše pojedine dame koje su se tu našle.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Katarina Grujić

Katarina, "over size" odelo u boji masline, sa puder roze torbom i cipelom i šta više da kažem... Bravo!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Aleksandra Prijović

Prija - odelo da, kaiš da, naušnica hm! Ja lično volim celu Prijinu sliku i nju! Samo ne volim te luster naušnice! Inače, Prijo, blistaš!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Neda Ukraden

Neda ima "up" i "down" faze, ovde bi bilo sve okej da nema ove čipkane drapere.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Aleksandra Radović

Radovićka, moram da priznam da izgleda lepo, realno smo se nagledali ovih haljina, no ona ima telo za to. Isti problem kao kod Prije, naušnice i narukvica - zašto? Nemam pojma, opšti utisak prefinjenosti se gubi. Šteta, bila bi čista petica da nije to sve okačila.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Lidija Vukićević

Lidija, Lidija je u njenim godinama zasenila duplo mlađe! Bravo! Ja nisam pobornik ovakvih haljina, ali Lidija je kao Aleksis i njoj stoji ovakav glamur 80-ih.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Prijović

#Aleksandra Radović

#Hello!

#Katarina Grujić

#Lidija Vukićević

#Neda Ukraden

#Saša Vidić

'