AKTUELNO

Priče iz života poznatih gledaocima će u ''Ekskluzivu'' biti prezentovane od ponedeljka 13. februara svakog radnog dana od 18.20 časova na TV Pink.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović govorila je za prvo ružičasto izdanje emisije ''Ekskluziv'' koja će se od ponedeljka 13. februara emitovati na TV Pink.

Misteriozno pismo na Arkanovoim grobu, odlazak na služenje vojnog roka njenog sina Veljka i pregršt drugih aktuelnih tema iz života najslavnije balkanske pevačice biće samo deo sadržaja prvog TV magazina o poznatima koji u svom nazivu sadrži srpsku verziju reči koja nagoveštava samo prezentovanje jedinistvenih priča iz života poznatih, kakve u datom trenutku ne možete videti u drugim medijima.

Foto: Ekskluziv

Priče iz života poznatih gledaocima će u ''Ekskluzivu'' biti prezentovane svakog radnog dana od 18.20 časova, nakon hit serije ''Bahar'' a ranoranioci će propušteno moći da nadoknade praćenjem ekskluzivnog segmenta u okviru jutarnjeg programa ''Dobro jutro Jovana i Srđan''.

Ostatak sadržaja prve desetominutne emisije TV Pink za sada drži u tajnosti budući da je reč o pričama koje će nakon emitovanja na “Pinku”, obići ceo region svojim ekskluzivitetom.

Foto: Ekskluziv

Urednik emisije je Nikola Rumenić, diplomirani novinar politikolog na Fakultetu političkih nauka u Beogradu koja ima trinaestoigodišnje iskustvo u domaćim štampanim I elektronskim medijima.

#Ekskluziv

#Svetlana Ceca Ražnatović

#TV Pink

'