AKTUELNO

Ko je sledeći?

Ovih dana domaću javnu scenu potresaju raskidi! Prvo smo saznali da su Milica Todorović i Miloš Paunović raskinuli petogodišnju vezu, zatim je atletičarka Ivana Španović potvrdila da je stavila tačku na 10 godina dug odnos, a sada i glumac Vuk Kostić!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Vuk i njegova deset godina mlađa izabranica Aleksandra Popović rešili su da se raziđu nakon dve godine veze. Nagađalo se da će njih dvoje otići i pred oltar, ali su se ipak rastalo uz obostrano poštovanje i ljubav.

Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju - kaže izvor blizak glumcu i dodaje:

- Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu.

Foto: E-Stock/Kobra

Autor: Pink.rs

#Vuk Kostić

'