AKTUELNO

Planirali su da stanu na ludi kamen, a sada su raskinuli.

Ivana Španović, naša poznata atletičarka, i njen višegodišnji dečko Vladimir odlučili su da okončaju ljubavnu romansu. Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da se ranije šuškalo kako Ivana i Vladimir planiraju da stanu pred matičara imajući u vidu da su u vezi bili 10 godina.

Foto: Beta

Španovićeva je godinama i živela sa svojim dečkom, a ove informacije atletičarka je potvrdila domaćim medijima. Inače, Ivana je često govorila za Vladimira kako joj je on najveća podrška u životu.

Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, mi funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti - govorila je Ivana jednom prilikom.

Foto: Printscreen Instagram/ivanaspanovic

PROČITAJTE: UŽASNA SAM KAD NAPRAVIM HAOS: Dušica Jakovljević svojim stajlingom privukla pažnju svih, a evo šta je rekla o učesnicima 'Zadruge 3'! (VIDEO)

Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko - izjavila je Ivana ranije.

Foto: Printscreen Instagram/ivanaspanovic

Kada je potvrdila informaciju da je raskinula vezu sa Vladimirom, Ivana je rekla i kako će sa svojim nekadašnjim dečkom ostati u prijateljskim odnosima.

Pink.rs

#Ivana Španović

'