AKTUELNO

Osman tvrdi da je misica bila najveća ljubav njegovog sina.

U večerašnjoj emisiji "Porodice zadrugara" pušten je snimak na kom je Dalila Dragojević plakala zbog kletvi koje joj je uputila svekrva Biljana Dragojević. Dalilu su povredile prozivke koje joj je uputila Miljana Kulić, pa je odmah briznula u plač.

Nakon što su pogledali snimak, Sara Reljić i Osman Karić su prokomentarisali sve, a onda je Osman otkrio da li njegovog sina Stefana Karića nešto može posebno da povredi, te je spomenuo i pokojnu misicu Dijanu Milojković, Stefanovu bivšu devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila deset meseci tamo, nisam želela da pričam o svom odnosu o sa jednim roditeljem, nisam htela da igram na tu kartu, to mi se ne dira i ne otvara, to je nešto što treba da ostane u kući, u četiri zida. Nisam želela da dovodim nikoga u neprijatnu situaciju. Poštujem nečije želje donekle, iako moje želje mnogi ne poštuju. Ja nikada nisam želela da diram nikoga u slabu tačku. Moraš da budeš na minimumu ljudskosti da bi ga dirao u slabu tačku. Neki ljudi vole da vide tuđe suze - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Stefan nema čega da se plaši, on uvek kaže istinu. On nema šta da krije, tu devojku je voleo, i dan danas je voli, ja mislim, u mnogim traži nju ali ne može da je nađe. Kad jednom prestane, mislim da će tek onda da nađe novu, mislim da je i dalje voli. To je stvarno bila ljubavna bajka. Mislim da je on već sad u krizi. On ne laže, možda se u šali sa nekim dogovori, pa da slaže, ali inače ne laže, on je uvek iskren - naveo je Osman.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dijana Milojković

#Sreten Karić

'