AKTUELNO

Poznata pevačica uputila poslednji pozdrav reperu.

Poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru koji je tragično nastradao vozeći kajt na Dunavu sahranjen je danas na beogradskom groblju Orlovača.

Od njega se oprostio veliki broj kolega, među njima i Ivan Ivanović Đus, Igor Lazić Nigor, Marko Janković iz grupe "187", Marko Đurovski, Nenad Knežević Knez, Ognjen Kajganić, Dragana Mićalović, Kosta Perović, Edin Škorić, koji je juče održao potresni govor na komemoraciji, Vladimir Ilić Ila, ćerka Nede Ukraden, Goca Tržan, Ivana Peters, Dušica Jakovljević i mnogi drugi...

Foto: Pink.rs.

Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se od repera putem društvene mreže Instagram potresnom porukom.

PROČITAJTE JOŠ: DA SE NAJEŽIŠ: Grua do večne kuće ispratili trubači i bajkeri na motoru, a onda se svima POTRESNIM PISMOM obratio Nigor! Gruova majka se gušila u suzama, uporno ponavljala: JOJ, ZLATO MOJE

Foto: TvPink Printscreen

- Poslednji pozdrav, generacijo. Neka te anđeli čuvaju - piše na Cecinom storiju na društvenoj mreži Instagram, a ona je uz poruku podelila i Gruovu fotografiju.

Foto: / Printscreen Instagram

Podsećanja radi, juče je u Donjoj sali Doma omladine održana komemoracija nastradalom Gruu koji je nastradao tokom vožnje kajta, a rezultati obdukcije pokazali su da je nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Autor: Pink.rs

#Dalibor Andonov Gru

#Svetlana Ceca Ražnatović

'