AKTUELNO

Nastradali reper danas će biti ispraćen na večni počinak.

Domaća javnost i dalje je u šoku zbog pogibije repera Dalibora Andonova Grua, koji je u ponedeljak 9. septembra nastradao u svojoj 46. godini u Zemunu, tokom vožnje kajta. Njegovi roditelji, udovica Danica, sinovi Vuk i Relja i dalje su neutešni zbog njegove smrti, kao i mnogobrojni prijatelji, članovi porodice, poštovaoci Gruovog lika i dela, koji se danima opraštanju od njega.

Foto: Printscreen YouTube/ IDJVideos.TV

Svi oni koji su ga voleli danas će ga u 14:30h ispratiti na večni počinak na groblju Orlovača, a od njega su se oprostili i potresnim čituljama, kojih je danas puna dnevna štampa.

- Druže moj, nažalost nećemo ponovo zajedno ući u Novu godinu, nećemo sarađivati, učiti od tebe kako biti drug i kako praviti vrhunski rep. Tvoja dela ostaju zauvek. Bio si i ostao legenda, nećemo te nikad zaboraviti. Neka te anđeli čuvaju - emotivne su reči jednog od Gruovih prijatelja.

Foto: Politika

Od Andonova oprostio se i KK Partizan.

- ...čak sam mu i tražio broj telefona, negde u daljini sam jedva čuo zvona, kada pružio sam ruku, njegova je prošla kroz dlan, sanjao sam san... - deo je teksta Gruove pesme "Sanjao sam san", kojom su se igrači i uprava kluba oprostili od njega.

Foto: Večernje Novosti

Podsetimo, juče je u Donjoj sali Doma omladine u Beogradu održana komemoracija u njegovu čast, dok će danas poslepodne biti održana sahrana na groblju Orlovača.

Pink.rs

#Dalibor Adanov Gru

'