AKTUELNO

Drvo veruje da će doći do promene!

Tara Simov došla je u Rajski vrt kod Drveta mudrosti kako bi sumirala utiske od prethodne noći. Sinoć se odigrala prva žurka od početka ,,Zadruge 3", koja je donela mnoga dešavanja koja su ostala nerazjašnjena.

Zadrugarka je imala burniju noć budući da se posvađala sa drugom Radetom Lazićem, a usledio je i emotivni krah sa Matejom Matijevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se sinoć delimično lepo provela, malo se žurka završila loše. Svi su se posvađali... Posvađala sam se i sa Radetom, i sa Matejom - započela je Tara, a potom ispričala situaciju sa Matejom.

Naime, Tara je otvoreno priznala emocije prema Mateji, ali je kako zadrugarka tvrdila, veliki problem jer on poznaje osobe iz njene prošlosti koje joj nisu donele lepo sećanje.

Foto: TvPink Printscreen

On kaže da se ja njemu dopadam, onda kaže da mu se sviđa Miona, pa je Dragani rekao da mu se sviđa Iva. On je lud, on treba da ide kod psihologa - našalila se zadrugarka.

Potom je Drvo dalo savet Tari da da Matiji malo vremena, što je i rekla da će pokušati. Zadrugarka je potom objasnila da nema ni pastu za zube, kao ni kafu, jer se posvađala sa Radetom, a onda je dobila tajni zadatak kako bi dobila ono što joj je potrebno.

Ukoliko ispuniš tajni zadatak, nagrada će biti sve ono što nemaš. Tajni zadatak ti je da dva dana ne opsuješ. Za svaku tvoju psovku će se oglasiti alarm, ukoliko se bude čuo tri puta, pala si zadatak - ispričalo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'