AKTUELNO

Reperov komšiluk, kao i porodični dom, zavijen u crno!

Potresna vest o pogibiji poznatog repera Dalibora Andonova Grua rastužila je celokupnu domaću javnost. U reperovom komšiluku, kao i u njegovom porodično domu vlada neopisiva tuga i bol zbog velikog gubitka, a Gruov komšija je za Pink.rs otkrio potresne detalje o tome kako je njegova porodica saznala za ovu tragedinu.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

- Bio je izuzetno dobar i korektan čovek. Evo sada kad pričam, nije mi dobro! Izuzetan je bio i kao komšija i kao čovek. Izjavio sam saučešće njegovom ocu. Meni nije dobro, a ne mogu ni da zamislim kako je njegovoj porodici. Meni su juče suze pošle kad sam saznao - počinje priču za Pink.rs reperov komšija koji odmah pored njegove zgrade drži auto servis i dodaje:

- Bio je čovek u najboljim godinama. Moj unuk i Gruov sin du se družili, voze bickl i trotinet. Stvarno smo ekstra komšije i Danica je na svom mestu. Juče su mi pošle suze, mene je pozvao jedan inspektor koji zna da sam dobar sa njima, i kaže mi da se to desilo, ja mu kažem: "Molim te, nemoj da odem da ispadnem kreten, da nije to neka internet patka kao sto je bilo mnogo puta", kaže "Ne, ne, ja imam službeni izveštaj''. Bila je milicija na licu mesta, hitna pomoć i konstatovala smrt. Ja onda odem tu i vidim otvorena garaža njegovog oca, on je u penziji, tu se zanima. Stoji jedan komšija, pitam gde je Gile, njegovog ćaleta tako zovemo, kaže: "Imao je jedan telefonski poziv i otišao je gore''. Onda ja krenem, neću da čekam i čujem gore kuknjavu i onda ukapiram... Nije mi bilo dobro. Posle sam ga pozvao telefonom, on i dalje nije bio svestan toga i smatrao je da je to neka internet patka. Ne znam ko mu je javio, verovatno neko od drugova sa kojima je Gru bio tamo. Jutros kad sam ga video izjavio sam mu saučešće, čovek počeo da plače. Meni nije dobro - kaže komšija i otkriva kako se reper ponašao kada ga je video poslednji put.

Foto: YouTube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

PROČITAJTE JOŠ: VETAR GA JE NOSIO OGROMNOM BRZINOM, NIJE MU BILO SPASA: Potresna ispovest Gruovog prijatelja koji ga je izvukao iz vode će vas RASPLAKATI, ali i NAJEŽITI!

- Pre tri dana sam video Grua, na motoru, gledam da li je on, ima kacigu, a on stane i javi se, uvek popriča, stane, kad ima problem s kolima dođe da pogledamo. Nikada nije prošao da ne svirne, da se ne javi - završava priču za Pink.rs Gruov komšija.

Autor: D. C. ; M. K.

#Dalibor Andonov Gru

'