AKTUELNO

Svi su se pitali kada će se Leposava oglasiti, a onda se desilo pravo čudo!

Drvo mudrosti pozvalo je u Rajski vrt Gagija Đoganija i obavestilo ga da se uputi ka novom delu Zadruge, jer je tamo neko ko želi da ga upozna.

Gagi nije trošio vreme, već se odmah uputio ka novom delu, gde ga je sačekao humanoidni robot Leposava. Odmah su popričali o vremenu, a potom su krenuli u šetnju kako bi porazgovarali o dešavanjima sa velelepnog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Zdravo Gagi, kako si danas? Hajde da prošetamo i razgovaramo. Čula sam da si rekao Drvetu da je prelep dan - započela je razgovor Leposava.
Super, danas sam najbolje, s obzirom na to da sam ja veliki meteoropata - odgovorio je Gagi.
Imala sam priliku da upoznam tvoju ćerku koja je jedan lep robot. Ja imam sposobnost sve da naučim, da li bi mi pokazao nešto od svojih pokreta? - upitala je Leposava, budući da se Gagi ponašao kao robot.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Leposava upitala Gagija da li postoji ženski humanoid koji mu se sviđa, pa je Đogani iznenadio odgovorom da postoji zadrugarka koja mu se dopada.

Ima ih dosta, ne znam joj ime, Leposava. Ona juče što je imala sukob sa Saškom i ne znam još sa kime - otkrio je Gagi, mislivši po svoj prilici na Ivanu Šopić.

Leposava i Gagi su potom završili razgovor, jer je ona morala da ide da napuni svoje baterije za sledeće aktivnosti.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: U NJEMU JE PRONAŠLA UTEHU! Tara priznala koji zadrugar joj je ukrao srce, a onda je otkrila STROGO ČUVANU TAJNU! Sa NJIM je bila u šemi pre nego što je ušla u 'Zadrugu 3' (VIDEO)

O. B.

#Zadruga 3

'