AKTUELNO

Bivša članica grupe "Fanki dži" rešila je da iznenadi svoje fanove prvom knjigom.

Pevačica Anabela Atijas nedavno se pojavila na premijeri filma "Pedeset nijansi mračnije", pa je iskoristila priliku da istakne kako seks sada više nije tabu tema, kao i da je svojevremeno čitala erotske časopise.

Foto: Andrej Nihil

- Toga je uvek bilo, samo se granice pomeraju. Možda se samo sada malo više javno priča o tome, nije to više toliki tabu. Sećam se kad sam u svoje vreme pronalazila erotske časopise. Mislim da se stidimo da pokažemo da to privatno pratimo, ne kažemo da upražnjavamo, ali ako ništa drugo, izguglamo - rekla je Anabela koja o strasti sa svojim suprrugom Andrejem Atijasom nije želela da govori, budući da priprema svoju prvu knjigu.

Foto: Bojan Vuković

- E sad, kako da vam kažem kako budim strast, pa treba ljudi da pročitaju moju knjigu. Iznenadićete se koliko sam otvorena po pitanju seksa. Andrej je model, po njemu se stvara lik, a kad bi se knjiga ekranizovala, ne bih mogla da podnesem da on glumi. Ko je dominantan? Iznenadićete se - tajanstvena je bila pevačica.

Da li će svojom knjigom uspeti da nadmaši uspeh Marijane Mateus, blogerke Zorane Jovanović i drugih javnih ličnosti kojima pisanje nije glavna zanimacija, ostaje da vidimo.

Autor: D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#knjiga

#pevačica

'