AKTUELNO

Zadrugari će odgovarati za svoje postupke.

Lepi Mića, koga su zadrugari odabrali za prvog vođu ''Zadruge 3'', sazvao je sastanak kako bi razrešio situaciju koja se ranije dogodila u kući. Naime, Dalili Dragojević je neko u toku noći ukrao sat.

Pročitajte: ORILA SE BELA KUĆA! Lepi Mića OPLEO po Ivani Šopić, SASUO joj u lice da ne može da bude misica, zadrugarka mu NIJE PREĆUTALA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam zakazao sastanak, neko je ukrao Dalili sat, nebitno da li je skup, to je njen sat. Ako je neko slučajno iz nekih namera uzeo taj sat, neka ga vrati na mesto da ne bismo imali bezveze probleme. Počeli ste i hranu da kradete. Nije potrebno to raditi, jako je ružno to raditi - rekao je Mića.
Vi svi znate da nemamo krevet, Mića nam je ustupio krevet za jednu osobu, ja nisam sitna, Dejan nije sitan, ne možemo da stanemo na krevet. Otišli smo da spavamo u rehabilitaciji. Odložila sam sat ispod Mićine slike, otišli da spavamo, došli jutros, sata nije bilo. Ja vas sada molim sve kolektivno, da se sat odloži na vidno mesto. Ako se to ne desi, ja ću biti primorana da pretresem ljude na koje sumnjam - rekla je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo.

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dalila Dragojević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zadruga 3

'