AKTUELNO

"Zadruga 3" uzbudljiva je od samog starta!

Drama između Tare Simov, Ive Grgurić i Vladimira Tomovića počela je i pre nego što su ušli u "Zadrugu 3". Tara i Vladimir su se zbližili na lekarskom pregledu, a pred sam ulazak u rijaliti Simova je zatekla Ivu kako leži na Tomovićevim nogama i onda je nastao haos u bekstejdžu.

Foto: Pink.rs.

Previše znam i molim Boga da me ne čačneš, da ti ne bih j*bala mater! Sad si me čačnula i sad ću ti j*bati mater, jako mi je žao - zapretila je Tara Ivi tada, a Vladimir ih je odmah razdvojio.

Drama se nastavila i u Beloj kući, kada je nastao problem oko toga ko će spavati u krevetu sa Tomovićem i Stefanom Karićem. Tara se tada posvađala sa Ninom Babić i odlučila da ne spava pored Vladimira, ali se na kraju ipak sve preokrenulo i njih dvoje su dočekali jutro u istom krevetu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Tomović je već sledećeg dana počeo da se zbližava sa Grgurićevom, a mnogi su primetili da sa njom radi iste stvari kao sa bivšom devojkom iz "Zadruge 2", Stanijom Dobrojević. Tara i Rada Lazić su počeli da provode sve više vremena zajedno, a Crnogorcu je to jako zasmetalo.

Pročitajte: NE PODNOSE SE! Milan Milošević izneo ŠOK saznanja o zadrugarima! Vladimir i Stefan Karić su u njih zaljubljeni, a evo koja će ukućanka NAPRAVITI HAOS! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Protekle noći su Iva i Vladimir pobedili na ''Izboru za mis i mistera Zadruge 3" i biće nagrađeni boravkom na Rajskom ostrvu od strane Velikog šefa. Voditelj Milan Milošević, koji je sinoć napustio imanje, rekao je u studiju voditeljki Dušici Jakovljević i predstavnicima sedme sile da mu se Tara poverila i rekla da ne može više da izdrži i da će napraviti haos, kao i da se Vladimiru sviđa Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović se nakon izbora poverio zadrugarima, kojima je otkrio da planira da napravi neviđeni šou i da će Iva biti u toplesu, ali i da smatra da će Grgurićeva uploviti u vezu sa Karićem u narednom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs vam donosi do sada neobjavljen snimak koji je nastao dan pred početak "Zadruge 3". Vladimir je nakon obaveznog lekarskog pregleda došao u zgradu televizije Pink kako bi snimio svoj profil pred ulazak, a pratila ga je upravo Tara.

Pročitajte: TARA ĆE ZBOG OVOGA IZGORETI OD LJUBOMORE? Ukućani odlučili da su Iva i Vladimir MIS I MISTER ZADRUGE 3! Ovo je njihova nagrada! (VIDEO)

Foto: Pink.rs/M.Popović

Tomović je tom prilikom čak uzeo i cveće koje je rekvizit na setu i poklonio ga Simovoj. Nakon kratke rasprave oko ukusa, Vladimir je direktno upitao Taru da li je njen tip muškarca.

Jesam li ja tvoj tip muškarca? - upitao je Crnogorac.
Da - kratko je odgovorila Simova.

Foto: Pink.rs.

Onda si u dobrom fazonu. Vidite kako mi nađemo zajednički jezik - nadovezao se Vladimir.

Kako nam se učinilo da između njih već postoje varnice, upitali smo ih da li postoji i ljubavni odnos između njih, a Vladimir nam je tada odgovorio da postoji samo poslovni. Simova je negirala da se nešto desilo između njih, a onda nam je rekla od koga zavisi da li će se veza u rijalitiju desiti.

Foto: Pink.rs.

Ne, a za ubuduće (odnose) se obratite njemu, a ne meni - otkrila nam je Simova.

Njihovu interakciju možete videti u video-prilogu u nastavku ovog teksta, pa procenite sami da li postoje simpatije. A kako će se situacija dalje odvijati i da li će Tara zaista napraviti haos nakon Ivinog i Tomovićevog boravka na Rajskom ostrvu, ostaje da vidimo.

M.P.

#Iva Grgurić

#Tara Simov

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

'