AKTUELNO

Ovo nije mogla da zaboravi.

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac pored specifične lepote, harizme, hrabrosti i ljubavi koju pruža svojoj publici, ne propušta priliku da pokaže koliko je duhovita i zabavna kada je lepo raspoložena.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Ona je, takođe, jedna od retkih koja često ume da se našali na svoj račun, čak i kada je doživela fizičko nasilje od strane svog, sada već bivšeg supruga Luke Lazukića. Brojne kolege, porodica i prijatelji bili su joj najveća podrška da zaboravi sve i nastavi da bude ona stara, u čemu su i uspeli. Nataša je tom prilikom odlučila da nasmeje sve svoje obožavaoce potezom koji je sve njih iznenadio.

Foto: / Printscreen Instagram

Ona se prisetila fotografije koju je objavila pre nekoliko godina na svom profilu, a gde je naglasila da se odriče svega u čemu najviše uživa, što do danas nije ispoštovala.

Samo da saopštim svim svojim prijateljima da ja više ne izlazim, ne pijem ništa sem vode i čaja, ne pušim, ako želite možemo u pozorište, uvek sam za neko divno putovanje. Možemo i u banju, kafana više nikada! - napisala je Bekvalčeva u objavi.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'