AKTUELNO

Pobednica "Zadruge 2" je za Pink.rs ispričala i kakva su joj osećanja zbog toga što će ovoga puta biti sa druge strane ekrana.

Pobednica "Zadruge 2" i pevačica u usponu Luna Đogani je pre tri dana bila gost voditelja Darka Tanasijevića u poslednjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" i tako zatvorila sezonu pred sam početak treće sezone najgledanijeg rijalitija u Evropi. Ekipa portala Pink.rs našla se sa njom pre početka emisije i obavila intervju, a glavna tema je bila upravo "Zadruga 3" i učešće njenog oca Gagija Đoganija.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Luna nam je ispričala da joj je čast da još jednom gostuje na televiziji Pink, kao i u emisiji koja se tiče "Zadruge", a zatim otkrila kako se oseća zbog činjenice da ne ulazi u treću sezonu, a takmičarka je koja je provela najviše vremena u Beloj kući. Podsetimo, Đoganijeva je i u "Zadruzi 1" i u "Zadruzi 2" bila tu od prvog do poslednjeg dana.

Uvek mi je čast da gostujem u emisijama koje se tiču "Zadruge", čast mi je da zatvorim ovu sezonu, kao što sam i otvorila, tako je zatvoram. Otvaram i novu sezonu, tako da nema lepšeg osećaja od tog - rekla je Luna, pa dodala:
Ne mogu da verujem, uhvatila me je neka, nije panika, nego čudan osećaj. Gledala sam najavu, kako to izgleda prelepo i čarobno i ko sve ulazi. I ne mogu da verujem da ću da gledam nekoga na televiziji, a da to nisam ja. Ja sam najduže bila tamo, bila sam u obe sezone od prvog do poslednjeg dana. Bila sam sve vreme tamo.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Pročitajte: NEISKUSNE SU! Gagi Đogani OTKRIO da mu niko od zadrugarki nije ZAGOLICAO MAŠTU! (VIDEO)

Đoganijeva nam je ispričala i da će joj na neki način nedostajati Bela kuća, jer je vezana za prostor i uspomene koje je stvorila tamo.

Ne može niko da razume ko nije bio, ti se vežeš za neki prostor, odrasteš i sazreš u jednom prostoru dve godine, mnogo toga se promeni. I ti se promeniš i sad odjednom više nisi tamo. Mnogo toga mi se desilo definitivno na tom imanju, uvek će mi biti u sećanju. Klipovi su uvek tu - ispričala je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović, E-stock/Ivan Dobričić

Luna nam je otkrila i kako se oprostila od Gagija pred njegov odlazak u karantin, kao i kako ga je posavetovala.

Zagrlila sam ga i stegla i rekla mu da ga volim. Naravno da sam uz njega. Rekla sam mu da se drži i da bude onaj Gagi koga ja volim. Koga ja poznajem, a to je definitivno jedan pozitivan čovek koji voli da se šali i da se zeza. Da pleše, da se druži i volela bih da ga najviše u tom izdanju vidim tamo. Savetovala sam ga objektivno po pitanju svega. Znam da će ljudi najviše udarati na mene, da će najviše da ga vređaju time što će da pominju mene, jer znaju da ga to najviše boli. To je jedino što znaju, da vređaju mene kako bi ga povredili. Rekla sam mu da samo pomisli da to mene ne vređa i da mi ne smeta. Da ću verovatno biti na nekoj bini i nastupati i rasturati i uživati u svom životu i poslu, da neću imati vremena da gledam neke tamo budale koje će pričati o meni. Samo treba da se fokusira na to i da shvati da ne treba to da ga pogađa. Da na to gleda kao na neku igru koja ima kraja, hvala Bogu, da je tu došao sa nekim ciljem i da treba da ga ostvari do kraja - navela je Luna.

Foto: Pink.rs.

S obzirom na to da se Luna u obe sezone "Zadruge" zaljubila i doživela velike ljubavi, zanimalo nas je i da li će podržati Gagija ukoliko on nađe novu izabranicu u Beloj kući.

Ja sam rekla: "Što da ne?". Kao što niko nije mogao meni da bira šta ću da radim i u koga ću da se zaljubim, desilo mi se dva puta, naravno da sam za to. Uvek sam za ljubav, ako je iskrena. Videćemo, on je slobodan, pa šta Bog namesti - istakla je Luna.

A kako će sada ona biti sa druge strane ekrana, zanimalo nas je i da li će biti prva osoba kojoj će se Gagi javiti ukoliko bude dobio telefonski poziv.

Foto: TvPink

Pročitajte: GAGI UGLEDAO LUNU U ZADRUZI 3! Ukućani počeli da vrište kada su ovo videli, a evo kako je Đogani reagovao! (VIDEO)

On je to birao, sigurno je stavio mene. Ja sam uvek tu, njegova podrška, šta god da treba, tu sam za njega - rekla je Đoganijeva.

Za sam kraj intervjua upitali smo Lunu da li će ući na velelepno imanje u Šimanovcima ukoliko zadrugare budu posećivale porodice za novogodišnje praznike.

Videćemo, ja tek počinjem da radim. Nikad se ne zna, možda. Daće Bog da negde nastupam, ali tu sam svakako kao njegova podrška - ogovorila je Đoganijeva.

Foto: Telegraf/M.Đorđević

Ceo intervju sa pobednicom "Zadruge 2" možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zadruga 2

#Zadruga 3

'