AKTUELNO

Ipak postoje simpatije između njih?

Večeras je nastala prava drama oko toga ko će gde da spava u Beloj kući. Najveći problem nastao je oko kreveta koji su odabrali Vladimir Tomović i Stefan Karić. Prvenstveno je tu trebalo da spava i Tara Simov, ali je nastao problem kada Nina Babić nije mogla da nađe krevet za sebe, pa joj je predloženo da spava pored njih, što je Tari zasmetalo, a Babićeva se naljutila jer je mislila da žele da je spoje sa Tomovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Tara je kasnije izgladila odnose sa Ninom, a u međuvremenu je u Stefanov i Vladin krevet ušla Nataša Radan, koju je Karić češkao.

Foto: TvPink Printscreen

Simova je ipak odlučila da se vrati u taj krevet, a kako ne bi ljudi pravili priče, prvo je Nataša napustila krevet, a zatim i Stefan.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: SKANDAL NA SAMOM POČETKU! Zadrugarke u klinču zbog Tomovića, UMALO TUČA! Tara napala Ivu, on ih JEDVA RAZDVOJIO, pale PRVE PRETNJE (VIDEO)

Na kraju se ipak rešila situacija između Tare i Vlade, pa su završili u krevetu zajedno. Podsetimo, između njih se desila tenzija u bekstejdžu pre ubacivanja, kada je Tari zasmetalo to što je Tomović imalo kontakt sa Ivom Grgurić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Nataša Radan

#Stefan Karić

#Tara Simov

#Vladimir Tomović

'