AKTUELNO

Nije pristrasna ni prema Miljani.

Mariju Kulić je milionski auditorijum upoznao kao majku Miljane Kulić. Unuk Željko je centar njenog sveta, dok je ćerka Miljana, kako kaže, najviše nervira i stvara joj najveće probleme u životu. Pored Miljane ima još dve ćerke – Tijanu i Anu, a već godinama je u skladnom braku sa suprugom Sinišom, sa kojim živi u Nišu. Kako se Marija predstavila u profilu pogledajte u narednom snimku.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju dočekala Mariju Kulić, a onda ju je upitala šta od nje gledaoci mogu da očekuju u ovoj sezoni.

Ja gledam da budem objektivna, druge devojke su me mnogo više slušale nego Miljana. Miljana je svojeglava. Možda sam nekad i preterivala, ali sve sam radila da bi njoj bilo dobro. Smatrala sam da Zola nije dečko za nju. Ja sam tu da joj otvorim oči, da joj kažem gde greši. Volela bih da se promeni u svakom smislu - rekla je Marija, a potom prokomentarisala šta misli o odnosu svoje ćerke i Lazara Čolića Zole:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam nadala uopšte tako nečemu... Da posle svega njih dvoje budu zajedno, kada sam videla sliku na Instagramu, ja nisam mogla da verujem. Sve lađe su mi potonule, dva dana nisam pričala. Ona meni objašnjava da nisu u vezi, već samo u dobrim odnosima - dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Marija Kulić

'