AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Dalila Dragojević, koja je već poznata po učešću u rijaliti programima, ulazi u "Zadrugu 3" sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, rođenim bratom Davida Dragojevića. Njih dvoje su bili često pominjani tokom druge sezone "Zadruge" zbog sukoba koji je David imao sa Dejanom. Dalila želi da obezbedi bolju budućnost za sebe i svog supruga i ne plaši se ostalih takmičara. Alergična je na nepravdu i poručuje ljudima da mogu da očekuju šou i poručila je da pobednica dolazi.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Dalilu, nakon što je ugostila i njenog supruga Dejana. Dalila je iznenadila Dušicu i poklonila joj flašu šampanjca sa motivima "Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ko bi mogao da naruši naš mir, ovo je sitna boranija. Vidim da bacaju hranu, a neki od nas nisu jeli, to je baš ružno - rekla je Dalila, aludirajući na Sašku Karan koja se malo pre toga posvađala u kući sa zadrugarima i bacila hranu sa stola.
Ulazimo unutra da se igramo, a u svađama dominiram. Primetila sam mnogo toga kada smo dolazili u studio, poglede sa strane, raspravićemo to već - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dalila Dragojević

#Zadruga 3

'