AKTUELNO

Podržala oca i otvorila spektakularno veče u ''Zadruzi 3''.

Pobednica druge sezone rijalitija ''Zadruga'' Luna Đogani otvorila je zajedno sa vlasnikom ružičaste imperije Željkom Mitrovićem ''Zadrugu 3'', a imala je tu čast da se provoza jezerom gondolom i među prvima vidi kako sada izgleda velelepni grad.

PROČITAJTE JOŠ: NAPOKON JE TO URADILA! Luna Đogani se odlučila na VELIKI KORAK, niko nije verovao da će se to desiti! EVO O ČEMU JE REČ!

Foto: Pink.rs.

Luna je, između ostalog, došla i da podrži svog oca Gagija Đoganija koji će večeras postati učesnik ''Zadruge 3''. Ona se večeras na spektakularnom otvaranju ''Zadruge 3'' pojavila sa novom frizurom, a budući da je u poslednje vreme sklona čestim promenama izgleda, pitali smo je od čega zavise te njene transformacije.

- To su moje transfromacije, zavise od mog raspoloženja. Danas sam htela da izgledam kao oldtajmeri, danas sam oldtajmer. Zajedno sa Željkom Mitrovićem otvorila sam ''Zadrugu 3'', tako da želela sam da izgledam posebno i nadam se da sam uspela u tome - rekla je Luna za Pink.rs i otkirla koji ishod bi bio moguć ukoliko se naljuti.

Foto: Pink.rs.

- Ako se naljutim, biću ćelava - šokirala je pobednica ''Zadruge 2'' i otkrila da njen dečko Marko Miljković ove noći nije sa njom, budući da rano ujutru ima obaveze, te je ostao kod kuće.

Kratak intervju sa Lunom pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'