AKTUELNO

Ko će smeti na crtu da mu stane?

Naredni takmičar koji je krenuo put velelepnog imanja je Mlađan Jovanović kog je voditeljka Dušica Jakovljević uputila ka voditeljima Tamari Đurić i Milanu Miloševiću koji su porazgovarali o njegovoj taktici, kao i o bivšoj devojci koja će se možda naći na istom mestu.

Foto: TvPink Printscreen

Imam tremu, ali nemam tremu... Kako bude, biće. Nije mi bila bivša devojka, ali biće zanimljivo, to mogu da kažem - ispričao je Mlađan.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana Krunić odmah je krenula nakon što je njen budući cimer Mlađan sišao sa podijuma, pa je sa Tamarom i Milanom porazgovarala o bivšim ljubavnim odnosima.

Kako odmiče vreme, imam tremu, sad kako se sve približilo. Nisam više snajka Čede Čvorka. Nećete uspeti ništa da saznate, srećno sam zaljubljena, napravila sam veliku pauzu, sada sam se vratila. - ispričala je Ivana, a onda je otkrila ko joj je bio favorit u prošlim sezonama:
Navijala sam za Saru i Vojketa, u drugoj sezoni mi je bio dobar Marko Miljković, koji je baš za Lunu, ona je dete u glavi, i u njenim histerijama sam videla sebe. Trudim se da ne budem, ali jesam - otkrila je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ivan Gajić novinar zbog kog će mnogi strepeti za kraj druženja sa voditeljima poslao je jasnu poruku svima. Budući da je u novinarskoj branši, Ivan poseduje informacije, zbog kojih se, kako tvrdi, oseća sigurno.

Osećam se sigurno zbog tih informacija, samo sam zbunjen malo - izjavio je Ivan, a potom je za njim krenula i Milica Dugalić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'