AKTUELNO

Nova prostorija na velelepnom imanju ostavila sve bez daha!

Vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović je u društvu pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani i voditelja Ognjena Amidžića obišao velelepno imanje u Šimanovcima i otvorio treću sezonu rijaliti programa "Zadruga 3".

Nakon što su obišli Rajsko ostrvo, Medičijevu palatu i sportsku dvoranu, Željko je sa Lunom i Ognjenom otvorio pozorišnu dvoranu koju je projektovao po uzoru na Šekspirov Old Vic u Londonu. Mitrović je takođe predstavio i upravnika pozorišta za koga je imenovao Dragana Marinkovića Macu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što vas sve vidim. Ja sam insistirao na ovom pozorištu kako bi svi zadrugari mogli da pokažu svoje umetničke sposobnosti, a i da ih nekada počastimo nekom predstavom. Nisam znao koga da imenujem za upravnika pozorišta, on je glumac koji retko dobija predstave, a njegovo ime je Dragan Marinković Maca. Maca će raditi sa našim glumcima - predstavio je Željko Mitrović Dragana Marinkovića Macu.
Siguran sam da će učesnici "Zadruge" na dobar način ovo iskoristiti. Ako je svet ploča, onda ste vi sigurno na A strani - započeo je Dragan svoje izlaganje.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 3

#Željko Mitrović

'