AKTUELNO

Uzbuđenje raste iz trena u tren!

Treća sezona najgledanijeg rijalitija u Evropi ''Zadruga'' samo što nije počela, a uzbuđenje samo raste. Budući takmičari već se uveliko pripremaju da uđu na velelepno imanje u Šimanovcima, a ekipa našeg portala nalazi se na licu mesta kako bi ispratila sve. Sreli smo i voditeljku Dušicu Jakovljević, bez koje je "Zadruga" nezamisliva, pa smo je upitali kako se oseća pred početak nove sezone.

Foto: Pink.rs.

Ja sam tek sada dok sređujem kosu zaista shvatila da mi krećemo sa trećom sezonom "Zadruge". Ja ne razmišljam mnogo o tome. Moram reći da kada god sam ušla danas na portal Pink.rs i videla: "Ostalo je još 9 sati, 8 sati, 7 sati..." počeli su dlanovi da mi se znoje. Odbrojavamo sitno. Jedva čekam da vidim kako će se učesnici snaći. Čula sam da se mnogi plaše mene. Mislim da više treba da se plaše Leposave. Kada nju sretnu, svačega će biti večeras - istakla je Dušica, pa dodala:
Oseća se euforija jako, ja sam se uželela ovog prostora. Uvek se uželim, kao da šest meseci nisam bila ovde. A opet, sa druge strane sam potpuno smirena... Pa se pitam da li će nešto da se desi nepredviđeno, ali spremna sam za sve nepredviđene okolnosti. Sve će biti okej - rekla je voditeljka i dodala:

Foto: Pink.rs.

Fenomenalni su učesnici. Očekujte nešto neočekivano, otkrićemo neke stvari o učesnicima do kojih niko nije uspeo da dođe. Da li će oni zapravo biti mirni u studiju, jedva čekam da se svi spoje. Moj utisak nakon današnjeg dana je kako sada "Zadruga" izgleda. Nekadašnja sudnica je sada nešto drugo, mislim da je pozorište najlepše pozorište u Srbiji. Zadajemo domaće zadatke, ponosna sam što radim na televiziji Pink - na kraju je rekla Dušica.

Foto: Pink.rs.

Pročitajte: SVE GORI OD IŠČEKIVANJA! 'Zadruga 3' startuje za manje od dva sata, a Dušica Jakovljević je upravo na putu ka Šimanovcima! Poslala je jasnu poruku svim gledaocima i takmičarima! POGLEDAJTE VIDEO!

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dušica Jakovljević

#Zadruga 3

'