AKTUELNO

Ne propustite uživo prenos početka 'Zadruge' večeras od 21 čas na televiziji Pink!

Stigao je i taj dan kada će, na spektakularan način, početi treća sezona "Zadruge", najgledanijeg, najimpresivnijeg projekta koji je ispisao novu istoriju televizije na ovim prostorima ali i u svetu. Večeras, tačno od 21 čas, na televiziji Pink počeće emitovanje treće sezone koja će, bez sumnje, pomeriti sve granice.

Foto: Pink.rs.

Osim zadrugara, ovu sezonu "Zadruge" obeležiće i voditeljski tim koji čine Dušica Jakovljević, Ognjen Amidžić, Milan Milošević i Tamara Đurić, koji će večeras biti sa nama na otvaranju, ali i tokom narednih 10 meseci u emisijama koje će voditi.

Pre nego što vam u 21 čas poželi dobrodošlicu na svečano otvaranje "Zadruge 3", Dušica je imala divnu video poruku za sve gledaoce i čitaoce portala Pink.rs.

Evo umesto da vam snimam sebe, dragi čitaoci portala Pink.rs, ja ću vam reći da ovo što se nalazi ispred na putu kojim se dovozim u studio televizije Pink, jeste Zadruga! Evo i natpis, Šimanovci! - rekla je Dušica i dodala:

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kreće Zadruga 3, kao što već i znate, svi čekamo to otkako se završila prethodna sezona, ja sam jako uzbuđena i srećna zbog ovoga što se dešava večeras, biće mnogo iznenađenja, radujem se što mogu i ove sezone da vas vodim kroz ulazak u Zadrugu, što ćemo se družiti u 25. godini televizije Pink. Prelep je dan, krećemo na jedno divno putovanje sa našim zadrugarima koje će trajati više meseci i jedva čekam da vas pozdravim večeras! - završila je Dušica.

Sigurno je da će ono što nas čeka večeras biti impresivno te zato od 21 sat obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs jer sledi pravi spektakl!

Autor: N. Vujčić

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

'