AKTUELNO

Ne propustite uživo prenos početka 'Zadruge' večeras od 21 čas na televiziji Pink!

Za televiziju Pink, ali i sve fanove "Zadruge" najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima danas je veliki dan. Naime, večeras, tačno od 21 čas, počinje emitovanje treće sezone rijalitija koji je pomerio sve granice, a 50 novih zadrugara useliće se u velelepni grad.

Foto: Pink.rs.

Osim zadrugara, ovu sezonu "Zadruge" obeležiće i voditeljski tim koji čine Dušica Jakovljević, Ognjen Amidžić, Milan Milošević i Tamara Đurić, koji će večeras biti sa nama na otvaranju, ali i tokom narednih 10 meseci u emisijama koje će voditi.

Samo tri sata pred početak nove sezone, Tamara i Milan imali su poruke koje su želeli da upute našim čitaocima i gledaocima.

Jako sam uzbuđena i to ne mogu da sakrijem, a zašto, videćete večeras u 21 čas kao i u narednih 10 meseci. Sa sigurnošću mogu da kažem da će ovo biti interesantna jesen, zima, ali i sledeće godine proleće. Mi ćemo biti ti koji će vas zadržati kraj malih ekrana i jedva čekam da se družimo, kako večeras, tako i u narednom periodu. Ne bih puno da vam otkrivam, budite večeras sa nam i uživajte - poručila je Tamara.
Veliki pozdrav svima, večeras počinje najspektakularniji program "Zadruga 3", pripremili smo vam velika iznenađenja, ali sve to ćete moći da vidite večeras od 21 čas, naravno, na televiziji Pink i zato se lepo zavalite večeras i uživajte - poručio je Milan.

Nema sumnje da će ovo veče biti spektakularno samo po sebi, a sigurno je da nas očekuje burna noć i zato budite uz televiziju Pink večeras od 21 čas, kao i portal Pink.rs koji će iz minuta u minut prenositi sve detalje sa svečane ceremonije!

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#najava

'