AKTUELNO

Ne propustite uživo prenos početka 'Zadruge' večeras od 21 čas na televiziji Pink!

Za televiziju Pink, ali i sve fanove "Zadruge" najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima danas je veliki dan. Naime, večeras, tačno od 21 čas, počinje emitovanje treće sezone rijalitija koji je pomerio sve granice, a 50 novih zadrugara useliće se u velelepni grad.

Foto: Pink.rs.

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", večeras će svečano, zajedno sa vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem, otvoriti novu sezonu, a ne krije da joj je čudno što, posle dve godine, neće biti deo ovog rijaliti programa.

Sinoć me je uhvatio neki čudan osećaj, gledala sam najavu nove sezone, sve mi je tako prelepo, čarobno i gledala sam ko sve ulazi i ne mogu da verujem da ću sad ja gledati nekog na televiziji, a da ja nisam tamo - rekla je Luna i dodala:
Čudan je to osećaj, ne može da razume niko ko nije bio, ja sam provela tamo dve godine, od početka do kraja sezone i jednostavno se vežeš za prostor, odrasteš i sazriš u takvom prostoru dve godine i mnogo toga se promeni, ti se promeniš i odjednom više nisi tamo. Mnogo toga mi se desilo na tom imanju i uvek će mi biti u sećanju - zaključila je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Sigurno je da će ono što nas čeka večeras biti impresivno te zato od 21 sat obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs jer sledi pravi spektakl!

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#najava

'