AKTUELNO

Luna je Darku otkrila da dobija pretnje smrću!

Gost voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" je Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2". Ona odgovara na Darkova intrigantna pitanja, ali i razgovara sa gledaocima koji imaju priliku da se uključe uživo u program.

Pročitajte: NAJVIŠE SE PLAŠE LEPOSAVE! Zoki Šumadinac, bivši sportista i muzičar ulaze u 'Zadrugu 3', a evo šta možemo da očekujemo od njih! Sledi NEZAPAMĆENI ŠOU u Beloj kući (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka koja je član jedne od grupa koje podržavaju Luni i Marka Miljkovića ih je nahvalila, a zatim je zamolila da ustane, što je Đoganijeva i uradila. Gledateljka ju je zatim prokomentarisala.

Ovako izgleda pobednica "Zadruge 2", koja je dve godine odrastala na ovoj televiziji, devojčica koja je postala uspešna žena, Marku svaka čast, vidi se da je podrška, ne morate ništa da pričate, sve se vidi - rekla je gledateljka.
Kako ja da se dovoljno zahvalim? Beskrajno vam hvala - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljku je zanimalo i kada će Luna tužiti ljude koji joj prete na internetu, a Đoganijeva je Darku otkrila kakve neprijatnosti preživljava.

Imala sam situaciju, prekjuče sam uključila lajv, neki mladić se uključio, ima ih previše, pišu baš grozne stvari, prete mi. Želim samo da nestanu iz mog života, šta reći o tim ljudima. Rekli su mi: "Pucaću ti u noge. Dabogda te pregazio autobus". Kakve ja sve poruke dobijam... Najgore mi je kad vidim devojčicu od 12 godina kad piše takve stvari. Ne znam gde čuju takve reči - požalila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

'