AKTUELNO

Zanimljivo na samom startu.

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani gost je voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" i sa njim razgovara o svim aktuelnostima iz svog života, ali i odgovara na pitanja publike koja ima priliku da se uključi uživo u program.

Pročitajte: ODLUČILA SE NA DRASTIČNU PROMENU IZGLEDA! Luna Đogani POKAZALA NOVE GRUDI, ali i novu boju kose! VIŠE NIJE PLAVUŠA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su prokomentarisali njenu promenu boje kose, Darko je sa Lunom pričao i o drugoj promeni na njenom telu. Naime, Luna je nedavno povećala svoje grudi, a u emisiji je otkrila kako se oseća.

Iskreno, moram da kažem imam bolove. Trenutno je ta faza kada se sve to formira, došla sam da ispoštujem vas. Popila sam dva leka, ali uživam u svemu tome, jako sam želela ovo. Svi koji su pratili "Zadrugu" znali su koliko ja volim da opipam tuđe grudi - krenula je Luna, a zatim se Darko našalio i krenuo ka Luni kako bi opipao njene nove grudi, ali mu je ona šaljivo zapretila:
Nemoj sad Marka da ti pošaljem, Marko je uvek tu - našalila se Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

A zatim je Luna otkrila kako se oseća kada vidi negativne komentare na svoj račun.

Nisam imala priliku da ih prošetam, biće prilike. Moram da se pazim da nemam nagle pokret. Srećna sam. Videla sam da se i Srbija digla na noge, ta moja operacije je bila ispraćena. Meni su ti komentari simpatični, ne mogu da me povrede. Pokušavaju na svake načine, ali ne mogu. Kada je čovek zadovoljan sobom, ne mogu. Ovo je moja godina - istakla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Darko Tanasijević

#Luna Đogani

'