AKTUELNO

Spreman i na novu ljubav u Beloj kući.

Stefan Karić jedan je od učesnika treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''. Stefan je upravo stigao u karantin, a za Pink.rs progovorio je o svom učešću u ''Zadruzi 3''.

- Spreman sam, što se tiče stvari, ali psihički baš i nisam. Od mene možete očekivati samo duhovitost i neku pozitivu i nadam se da će tako i biti - počinje priču Karić i otkriva u kakvom je odnosu sa pobednicom ''Zadruge 1'' Kijom Kockar, sa kojom su ga povezivali.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG NJIH ĆE U BELOJ KUĆI BITI VRELO: Budući zadrugari već napravili haos u karantinu, evo ko je plakao, a ko jedva čeka da stane pred kamere!

- Kija i ja smo samo prijatelji i komšije. Nije mi bilo prijatno bilo dok su me spominjali u ''Zadruzi''. Neki ljudi su tamo pričali da me znaju, a u životu ih nisam video - kaže Stefan i otkriva da li je spremna na novu ljubav u Beloj kući, ali i da li postoji mogućnost da mu se desi s*ks pred kamerama.

- Možete očekivati da mi se desi ljubav u ''Zadruzi''. S*ks pred kamerama ne obećavam, ali ne kažem da se neće desiti - rekao je Stefan i otkrio šta mu je porodica bivše devojke, pokojne misice Dijane Milojković poručila pred ulazak.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Rekli su mi samo da me podržavaju, da ne padam na neke provokacije.

Ceo intervju sa učesnikom ''Zadruge 3'' Stefanom Karićem, pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Stefan Karić

'